Chemisch vernikkelen

Waarom Surface Solutions?

Resultaatgericht
Duurzaam
Samenwerken
Vernieuwend

Voor het chemisch vernikkelen van metaal gaat u naar Surface Solutions

Wilt u metalen onderdelen chemisch vernikkelen? Surface Solutions is hét bedrijf voor verschillende soorten oppervlaktebehandeling, zoals chemisch vernikkelen, hard verchromen en vlamspuiten.

Waarom Surface Solutions?

Surface Solutions is een innovatief bedrijf met oog voor mens, milieu en maatschappij. Wij zijn resultaatgericht en streven altijd naar een duurzame relatie met onze klanten. Onze klanten zijn veelal werkzaam in de offshore, de folie- en papierindustrie, de machinebouw en de mijnbouw. Waarom kiezen zij voor Surface Solutions?

  • Wij werken alleen met de beste materialen.
  • Wij verzorgen eveneens het transport.
  • Onze levertijden zijn snel.

Chemisch vernikkelen

In de offshore en scheepsbouw zijn machines en hydraulica blootgesteld aan zeewater. Daardoor zijn de onderdelen extra gevoelig voor corrosie. Surface Solutions kan uw onderdelen chemisch vernikkelen en ook hard verchromen. Chemisch vernikkelen en hard verchromen beschermt de onderdelen niet alleen goed tegen corrosie, maar ook tegen slijtage.

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten over chemisch vernikkelen door Surface Solutions, vul dan het contactformulier in. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons natuurlijk over een e-mail sturen op: info@surfacesolutions.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Share This