Oppervlaktebehandeling hydraulische cilinders

Waarom Surface Solutions?

Resultaatgericht
Duurzaam
Samenwerken
Vernieuwend

Oppervlaktebehandeling hydraulische cilinders

Wilt u uw hydraulische cilinders duurzaam beschermen tegen corrosie en slijtage? Surface Solutions is gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling van metaal, zoals vlamspuiten of vernikkelen en hard verchromen.

Bij Surface Solutions zijn uw hydraulische cilinders in goede handen. Surface Solutions werkt met materialen van de beste kwaliteit. Voor het hardverchromen van uw cilinders gebruiken wij bijvoorbeeld ANKOR 1127 met een hardheid van wel 1050 HV 0,1. U kunt uw hydraulische cilinders bij ons ook laten vlamspuiten. Een milieuvriendelijker alternatief dat de slijtvastheid en corrosiebestendigheid eveneens sterk verbetert.

Kies voor Surface Solutions

Voor het stralen, polijsten en rondslijpen van uw hydraulische cilinders kunt u eveneens terecht bij Surface Solutions. Wij verzorgen ook het transport van en naar uw bedrijf. Surface Solutions zelf, en de transportbedrijven waarmee wij samenwerken, staan borg voor:

  • een snelle levertijd,
  • en de veiligheid van uw product.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het vlamspuiten van hydraulische cilinders of andere oppervlaktebehandelingen van Surface Solutions? Vul het contactformulier in of stuur een ons een e-mail op info@surfacesolutions.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Share This