Hardverchromen

Waarom Surface Solutions?

Resultaatgericht
Duurzaam
Samenwerken
Vernieuwend

Voor het hardverchromen van metaal moet u bij Surface Solutions zijn

Zoekt u een specialist op het gebied van hardverchromen? Surface Solutions heeft ruime ervaring in alle soorten oppervlaktebehandelingen.

Hardverchromen door Surface Solutions

Surface Solutions gebruikt alleen de beste materialen. Voor het hardverchromen van uw metalen onderdelen gebruiken wij ANKOR 1127 hardchroom. Dit is een hard materiaal (1050 HV 0,1), waardoor corrosie absoluut geen kans heeft. Ook maakt het uw onderdelen slijtvast. Indien nodig kunnen we uw componenten voorbehandelen met nikkel. Daardoor is het nog beter bestand tegen corrosie en slijtage.

Waarom Surface Solutions?

Surface Solutions ontzorgt u gedurende het hele proces: niet alleen verzorgen wij het hardverchromen zelf, maar ook het transport van en naar uw bedrijf. Wij garanderen u snelle levertijden. Zowel wat betreft het hardverchromen van de onderdelen, als wat betreft het transport.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het hardverchromen van metalen componenten? Neem dan vrijblijvend contact op met Surface Solutions. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail op info@surfacesolutions.nl. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Share This