Hard verchromen

Zoekt u een bedrijf dat uw metalen componenten kan hard verchromen? Surface Solutions is specialist op het gebied van oppervlaktebehandelingen.

Hard verchromen van metaal

Bij Surface Solutions kunt u cilinders en cilinderstangen in- en uitwendig laten vernikkelen en hard verchromen. Voor het hard verchromen van metalen onderdelen werkt Surface Solutions met ANKOR 1127. Dit hardchroom heeft een hardheid van 1050 HV 0,1. Het maakt uw onderdelen zeer slijtvast en corrosiebestendig.

Surface Solutions: resultaatgericht en duurzaam

Wij onderhouden duurzame relaties met bedrijven in de offshore, scheepsbouw en de folie- en papierindustrie. Onze resultaatgerichte aanpak spreekt veel bedrijven aan. Hard verchromen begint niet op ons eigen terrein in Harderwijk. Ook het transport nemen we u uit handen. Niet alleen Surface Solutions zelf, maar ook onze transporteurs staan in voor:

  • de veiligheid van de te behandelen onderdelen,
  • en snelle levertijden.

Meer informatie?

Ontvangt u graag meer informatie over het hard verchromen van metaal? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Surface Solutions. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@surfacesolutions.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Share This