“Galvanisch vernikkelen”

Waarom Surface Solutions?

Resultaatgericht
Duurzaam
Samenwerken
Vernieuwend

Galvanisch vernikkelen bij Surface Solutions

Zoekt u een bedrijf waaraan u het galvanisch vernikkelen van metalen componenten kunt uitbesteden? Surface Solutions is is expert op het gebied van oppervlaktebehandeling. Wij werken onder meer voor bedrijven die werkzaam zijn in de scheepvaart en offshore. Branches waar roestwerende materialen van het grootste belang zijn.

 

Galvanisch vernikkelen van metalen onderdelen

Surface Solutions is gespecialiseerd in het galvanisch vernikkelen van onderdelen, zowel in- als uitwendig. Galvanisch vernikkelen doen wij altijd in combinatie met hardverchromen. Wij gebruiken alleen de beste materialen, zoals ANKOR 1127 hardchroom met een zeer hoge hardheid en slijtvastheid. De combinatie van elektrolytisch (watts) nikkel met hardchroom vergroot de corrosiebestendigheid van de behandelde onderdelen.

 

Waarom kiezen voor Surface Solutions

Surface Solutions is dé expert in oppervlaktebehandelingen. Wilt u chemisch vernikkelen? Ook hier kunt u bij ons terrecht. 

  • In- en uitwendig galvanisch vernikkelen en hardverchromen.
  • Ook voor reparatiewerk aan vernikkelde en verchroomde onderdelen.
  • Snelle levertijden; indien gewenst transport inbegrepen.

Contact

Wilt u meer informatie over galvanisch vernikkelen en hardverchromen? Neem dan vrijblijvend contact op met Surface Solutions. Bel +316-22848735 of e-mail ons op: info@surfacesolutions.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Share This