Rondslijpen

Waarom Surface Solutions?

Resultaatgericht
Duurzaam
Samenwerken
Vernieuwend

Wat is rondslijpen?

Rondslijpen is een bewerking waarbij metaal in een ronde vorm wordt geslepen. Het doel van deze bewerking is om het oppervlak van het metaal te verfijnen en te polijsten, zodat het voldoet aan de gewenste specificaties. Het rondslijpen van metaal kan worden uitgevoerd op verschillende materialen, waaronder staal, roestvrij staal, aluminium en andere legeringen.

Waarom kiezen voor rondslijpen?

Rondslijpen is een essentiële bewerking voor veel industrieën. Het kan worden gebruikt om producten te maken die aan hoge precisie-eisen voldoen, zoals onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart, medische apparatuur en de auto-industrie. Rondslijpen kan ook worden gebruikt om de oppervlakteafwerking van onderdelen te verbeteren, wat bijvoorbeeld belangrijk is voor cilinders en assen.

Welke soorten rondslijpen zijn er?

Er zijn verschillende soorten rondslijpen, waaronder buitenrondslijpen, binnenschijfrondslijpen en centerless rondslijpen. Buitenrondslijpen wordt gebruikt om de buitenkant van het werkstuk te slijpen, terwijl binnenschijfrondslijpen wordt gebruikt om de binnenkant van het werkstuk te slijpen. Centerless rondslijpen is een speciale vorm van rondslijpen waarbij het werkstuk geen center heeft en wordt ondersteund door steunrollen.

Onze rondslijpservice

Bij ons bent u verzekerd van een hoogwaardige rondslijpservice. Wij beschikken over de modernste slijpmachines en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van rondslijpen. Wij leveren altijd kwalitatief hoog

Rondslijpen en andere oppervlaktebehandelingen

Surface Solutions kan uw metalen onderdelen op verschillende manieren rondslijpen. U kunt bij ons terecht voor:

Naast rondslijpen bieden wij ook andere oppervlaktebehandelingen aan. Bijvoorbeeld stralen, polijsten, galvaniseren (vernikkelen en hard verchromen) en vlamspuiten.

  Wilt u meer informatie over rondslijpen?

  Wilt u meer informatie ontvangen over rondslijpen of over Surface Solutions? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons natuurlijk ook altijd even e-mailen op info@surfacesolutions.nl. Wij zullen u de gevraagde informatie zo snel mogelijk toesturen.

  FAQ rondslijpen

  Rondslijpen wordt gebruikt voor het produceren van cilindrische onderdelen met hoge precisie en oppervlaktekwaliteit. Het wordt vaak toegepast in industrieën zoals werktuigbouwkunde, auto-industrie, luchtvaart, medische apparatuur en meer.

  Verschillende materialen kunnen worden gerondgeslepen, waaronder metalen zoals staal, roestvrij staal, aluminium, koper, enzovoort. Ook harde materialen zoals keramiek en hardmetalen kunnen worden geslepen.

  Bij Surface Solutions bieden we een hoogwaardige rondslijpservice met behulp van de modernste slijpmachines en jarenlange expertise van onze medewerkers. We garanderen altijd kwalitatief hoogwaardige producten.

  Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

  Share This