Vernikkelen

Waarom Surface Solutions?

Resultaatgericht
Duurzaam
Samenwerken
Vernieuwend

Vernikkelen van metalen onderdelen: Surface Solutions

Zoekt u een bedrijf dat uw metalen componenten kan vernikkelen? Surface Solutions is dé specialist voor welke oppervlaktebehandeling dan ook. Onder onze vaste klanten vindt u bedrijven die werkzaam zijn in de scheepvaart en offshore, de machinebouw, hydrauliek, mijnbouw en de folie- en papierindustrie.

Vernikkelen van metalen onderdelen

Surface Solutions is gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van metaal. U kunt bij ons terecht voor het in- en uitwendig vernikkelen en hard verchromen van onderdelen. Vernikkelen in combinatie met hardchroom vergroot de corrosiebestendigheid van uw cilinders en cilinderstangen. Wij bieden u snelle levertijden en wij verzorgen ook het transport van de onderdelen. Wij staan ten alle tijde in voor de veiligheid van uw producten, ook tijdens het transport.

Contact

Wilt u meer informatie over het vernikkelen en hard verchromen van metalen onderdelen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Surface Solutions. Wij sturen u de gewenste informatie zo snel mogelijk toe. U kunt ons ook e-mailen op: info@surfacesolutions.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Share This