Vernikkelen

Waarom Surface Solutions?

Resultaatgericht
Duurzaam
Samenwerken
Vernieuwend

Vernikkelen van metalen onderdelen: Surface Solutions

Zoekt u een bedrijf dat uw metalen componenten kan vernikkelen? Surface Solutions is dé specialist voor welke oppervlaktebehandeling dan ook, denk hierbij aan chemisch vernikkelen of galvanisch vernikkelen. Onder onze vaste klanten vindt u bedrijven die werkzaam zijn in de scheepvaart en offshore, de machinebouw, hydrauliek, mijnbouw en de folie- en papierindustrie.

Vernikkelen van metalen onderdelen

Surface Solutions is gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van metaal. U kunt bij ons terecht voor het in- en uitwendig vernikkelen en hard verchromen van onderdelen. Vernikkelen in combinatie met hardchroom vergroot de corrosiebestendigheid van uw cilinders en cilinderstangen. Wij bieden u snelle levertijden en wij verzorgen ook het transport van de onderdelen. Wij staan ten alle tijde in voor de veiligheid van uw producten, ook tijdens het transport.

Contact

Wilt u meer informatie over het vernikkelen en hard verchromen van metalen onderdelen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Surface Solutions. Wij sturen u de gewenste informatie zo snel mogelijk toe. U kunt ons ook e-mailen op: info@surfacesolutions.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Share This