Professioneel metaal polijsten

polijsten

Waarom Surface Solutions?

Resultaatgericht
Duurzaam
Samenwerken
Vernieuwend

Stralend resultaat: metaal schuren en polijsten

Om de perfecte glans te verkrijgen bij een bepaald metalen oppervlak, is het noodzakelijk om het metaal te polijsten. Bij het polijsten van metaal worden eventuele krassen, onzuiverheden of scherpe randen en ruwheid van het oppervlak verwijderd. Het resultaat is een glad, egaal oppervlak dat glanst als een spiegel. Het polijstproces verloopt in stappen, te beginnen met reiniging en ontvetting. Vervolgens wordt begonnen met grof schuren, maar na verloop van tijd wordt overgeschakeld naar een fijner schuurmateriaal. Op deze manier wordt het oppervlak geleidelijk gladder en krijgt het een glanzender uitstraling. Gewoonlijk wordt hiervoor een speciale polijstschijf of polijstmachine gebruikt, maar soms kan ook een boormachine worden ingezet. 

Waarom metaal polijsten?

Metaal polijsten is een bewerking die vaak toegepast wordt in de metaalsector, bijvoorbeeld bij het maken van auto-onderdelen. Het verwijderen van ruwe oppervlakken is namelijk een cruciale stap in het productieproces. Te ruwe oppervlakken kunnen zorgen voor een grotere wrijving, wat nadelig kan zijn voor de werking van sommige onderdelen. Daarnaast wordt de kans op roesten ook verkleind door het metaal te polijsten. Onzuiverheden zijn namelijk de plaatsen bij uitstek waar water in kan blijven staan. Door het polijsten worden deze onzuiverheden verwijderd en krijgt water geen kans meer om het metaal aan te tasten. Bij het polijstproces wordt er in stappen gewerkt.

Professioneel metaal polijsten door Surface Solutions

Wanneer u op zoek bent naar een expert op het gebied van metaal polijsten, dan bent u bij Surface Solutions aan het juiste adres. Surface Solutions is uw betrouwbare partner voor metaal polijsten. Ontdek onze toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid, en duurzaamheid. Bij Surface Solutions staat kwaliteit voorop. We hechten waarde aan open communicatie en luisteren naar uw behoeften. Innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren. Kwaliteitsvol en resultaatgericht werk dragen we hoog in het vaandel: voor ons is het belangrijk dat zowel de klant als wijzelf tevreden zijn van het werk.

Innovatief in oppervlaktebehandeling

We zijn steeds op zoek naar manieren om onze service en onze producten te vernieuwen. Stilstaan is achteruitgaan, en in een continu veranderende wereld willen wij onze uiterste best doen om innovatief te zijn in oppervlaktebehandelingen zoals polijsten. We willen namelijk steeds het onderste uit de kan halen om onze klanten tevreden te stellen. Bij al deze vernieuwingen houden we ook altijd het woord duurzaamheid in ons achterhoofd. We proberen ons steentje bij te dragen aan een duurzame, groenere wereld.

Neem contact op voor de mogelijkheden om metaal te laten polijsten

Surface Solutions kan metaal polijsten met diverse afmetingen. We kunnen werkstukken polijsten met een diameter variërend van minimaal 10 mm tot maximaal 900 mm, een lengte tussen minimaal 10 mm en maximaal 19.000 mm, en een gewicht tot maximaal 40 ton. Heeft u vragen over onze diensten of wenst u een offerte aan te vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Share This